Įstaiga įsigijo naują programą, skirtą pažinimo funkcijų lavinimui - Šeimos slėnis
4082
post-template-default,single,single-post,postid-4082,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

Įstaiga įsigijo naują programą, skirtą pažinimo funkcijų lavinimui

 
 
Norime pasidžiaugti naujai įsigyta kompiuterine technika mūsų įstaigos vaikams.
 
RehaCom – tai kompiuterinė programa skirta pažinimo funkcijų lavinimui. Atliekant specialius pratimus prie kompiuterio, stimuliuojama atitinkamų smegenų struktūrų veikla, tai teigiamai įtakoja dėmesingumą, koncentraciją, atmintį, suvokimą, vykdomąsias ir kitas smegenų funkcijas. Specializuoti neuroreabilitacijos specialistų sukurti kompiuteriniai terapiniai pratimai yra įdomūs ir motyvuojantys, automatiškai prisitaikantys prie dirbančiojo sugebėjimų, todėl pasiekiamas geras terapijos efektas. RehaCom programa išversta į 27 kalbas ir naudojama visame pasaulyje, Vokietijoje su RehaCom dirba net 95% reabilitacijos įstaigų.
 
,,Šeimos slėnis” – visada už pažangą ir kuo geriausias sąlygas tiek globotiniams, tiek mūsų įstaigą lankantiems vaikams.