"Šeimos slėnis" jaunimo savanorius priimanti organizacija - Šeimos slėnis
6900
post-template-default,single,single-post,postid-6900,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

“Šeimos slėnis” jaunimo savanorius priimanti organizacija

Vilniaus miesto kompleksinių paslaugų centras „Šeimos slėnis“ nuo šių metų kovo mėn. 21 d. yra akredituota jaunimo savanorius priimanti organizacija. Džiaugiamės, kad galėsime prisidėti ir skirti dėmesio aktyviam Lietuvos jaunimui suteikdami erdvę įgyti bei ugdytis reikiamas kompetencijas veikiant socialiniame kontekste. Kviečiame kiekvieną jauną žmogų domėtis, kokias galimybes atveria savanorystė, ir rinktis visuomenei naudingą veiklą.

Jaunimo savanoriška tarnyba – tai Jaunimo reikalų agentūros koordinuojama programa, kuri kviečia jaunuolius nuo 14 iki 29 metų atlikti savanorišką veiklą ir ugdyti bendrąsias kompetencijas pasirinktoje akredituotoje priimančioje organizacijoje. Savanoriai, kurie įgyvendina ne mažiau kaip 6 mėnesių (ne mažiau kaip 40 val. / mėn.) nenutrūkstamą tarnybą, gauna pažymėjimą, suteikiantį galimybę įgyti 0,25 konkursinio balo stojant į Lietuvos aukštųjų mokyklų bakalauro studijų programas.

Daugiau informacijos: Organizacija | jrd.lt