Skirkite 1,2% GPM "Šeimos slėniui" - Šeimos slėnis
6766
post-template-default,single,single-post,postid-6766,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

Skirkite 1,2% GPM “Šeimos slėniui”

Kviečiame prisidėti prie Vilniaus miesto kompleksinių paslaugų centro „Šeimos slėnis“ veiklos gerinimo, paskyrus 1,2 proc. sumokėto gyventojų pajamų mokesčio (GPM).

Jūsų geranoriškumo dėka jau įrengėme keramikos ir smėlio terapijos kambarius. Vaikai lauke naudojasi įrengtais treniruokliais, groja įsigytu muzikos instrumentu. Taip pat buvo nupirktos įvairiausios sensorinės, lavinamosios priemonės. Visa tai suteikia vaikams teigiamų emocijų, lavina smulkiąją ir stambiąją motoriką, gerina vaikų sensorinę ir emocinę būklę.

Už Jūsų paaukotas lėšas mūsų mažieji gali ne tik mėgautis grynu oru „Šeimos slėnio“ kieme, miško apsuptyje, bet ir atsipalaiduoti naujose lauko sūpynėse.

Tęstinė Jūsų parama padės mums teikti kokybiškesnes paslaugas vaikams, turintiems negalią, o taip pat trisdešimčiai ukrainiečių vaikų, esantiems be tėvų globos, sukurti kokybiškesnes gyvenimo sąlygas „Šeimos slėnyje“.

Primename, kad skirti 1,2 proc. GPM dalį Jūs galite elektroniniu būdu, prisijungę prie Valstybinės mokesčių inspekcijos skilties Elektroninio deklaravimo sistemos (EDS) ir užpildę formą FR0512.

Jūs taip pat galite skirti finansinę paramą atlikdami vienkartinį arba periodinį pavedimą į banko sąskaitą: AB LUMINOR bankas, A/s LT894010051003381184, įstaigos kodas – 191645111

Ačiū už Jūsų gerumą ir mūsų veiklos palaikymą!

„Šeimos slėnio“ komanda