Pradėtos teikti gerovės konsultantų paslaugos - Šeimos slėnis
5457
post-template-default,single,single-post,postid-5457,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

Pradėtos teikti gerovės konsultantų paslaugos

„Šeimos slėnyje“ pradėtos teikti gerovės konsultantų paslaugos asmenims nuo 18 metų, patiriantiems psichologinių ir emocinių sunkumų.

Konsultacijos yra nemokamos.

 

Jei tave ar artimąjį kankina:

✓ stresas,
✓ panikos priepuoliai,
✓ socialinis nerimas,
✓ specifinės fobijos,
✓ depresijos epizodai

ar kitos psichologinės problemos, kviečiame kreiptis pagalbos.

 

Įstaigoje dirba dvi gerovės konsultantės: Gintarė Jankauskienė ir Lina Butvidienė. Specialistės turi reikalavimus atitinkantį išsilavinimą ir yra baigusios specialius žemo intensyvumo emocinio konsultavimo mokymus.

 

Konsultacijos vykdomos aktyviai taikant kognityvinės elgesio terapijos (KET) metodus. KET jungia dvi veiksmingas psichoterapijos rūšis – kognityvinę ir elgesio terapijas, padeda pažinti ir suprasti, kaip siejasi žmogaus mintys, emocijos ir elgesys.

 

Registracija vykdoma el. paštu:

 

geroves.konsultantai@vilnius.lt arba 8 608 09 733
 
 
Projektas „Gerovės konsultantų modelio įdiegimas“ yra įgyvendinamas Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo lėšomis.