„Šeimos slėnio“ darbas įvertintas tarptautiniu kokybės sertifikatu - Šeimos slėnis
4419
post-template-default,single,single-post,postid-4419,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

„Šeimos slėnio“ darbas įvertintas tarptautiniu kokybės sertifikatu

Vilniaus miesto kompleksinių paslaugų centrui „Šeimos slėnis“ suteiktas Europos socialinių paslaugų kokybės užtikrinimo sistemos (EQUASS) Assurance kokybės sertifikatu.

Dokumentas įrodo, kad „Šeimos slėnio“ paslaugos atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus Europos lygmeniu.

EQUASS Assurance kokybės sertifikatas „Šeimos slėniui“ suteiktas 3 metų laikotarpiui. Per šiuos metus įstaiga įsipareigoja ir toliau tobulinti savo veiklą, atkreipdama dėmesį į svarbiausius EQUASS kokybės principus: lyderystę, personalą, teisę, etiką, partnerystę, dalyvavimą, orientaciją į asmenį, kompleksiškumą, orientaciją į rezultatus ir nuolatinį paslaugų gerinimą.

EQUASS yra sertifikavimo sistema, skirta socialinių paslaugų kokybės užtikrinimui ir kontrolei. EQUASS iniciatyva siekiama socialinių paslaugų sektoriaus plėtros, skatinant paslaugų teikėjus gerinti kokybę, nuolat tobulėti, mokytis ir vystytis, kad paslaugų gavėjams visoje Europoje būtų garantuotos kokybiškos paslaugos.
Šio projekto tikslas – gerinti Lietuvoje teikiamų socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos reikalavimus. Projektas finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis.