„Šeimos slėnio“ direktorė apdovanota atminimo ženklu „Už nuopelnus Vilniaus savivaldai“ - Šeimos slėnis
4298
post-template-default,single,single-post,postid-4298,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

„Šeimos slėnio“ direktorė apdovanota atminimo ženklu „Už nuopelnus Vilniaus savivaldai“

 

Šiandien Rotušėje vykusiame renginyje Vilniaus miesto kompleksinių paslaugų centro „Šeimos slėnis“ direktorė Renata Rimdžiuvienė apdovanota atminimo ženklu „Už nuopelnus Vilniaus savivaldai“.

R. Rimdžiuvienė centre „Šeimos slėnis“ (buvę Vilniaus miesto sutrikusio vystymosi kūdikių namai) dirba jau 23 metus. Pastaruosius 5 metus yra šios įstaigos vadovė.

„Savivaldybės apdovanojimas yra didelis viso profesinio kelio socialinio darbo srity įvertinimas. Man visada rūpėjo, kaip atliepti mažųjų klientų – vaikų su negalia – poreikius. Kaip pačiose bejėgiškiausiose situacijose, su kuriomis kartais tenka susidurti, rasti geriausią sprendimą.

Nuopelno savivaldai nebūtų be atsidavusios ir profesionalios „Šeimos slėnio“ darbuotojų komandos, kuri mane supa ir kasdien dalijasi savo iniciatyvomis. Taigi Savivaldybės įvertinimas yra ne tik mano, bet ir visų darbuotojų veiklos nuopelnas.

Pastarieji metai įstaigai buvo pilni iššūkių: perėjome nuo institucinių prie bendruomeninių paslaugų, turėjome prisitaikyti prie neprognozuojamų pandemijos sąlygų. Esu dėkinga „Šeimos slėnio“ darbuotojams už jų kantrybę, palaikymą ir išlaikytą entuziazmą“, – sakė R. Rimdžiuvienė.

Atminimo ženklai ir Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus padėkos įteikti 22 savivaldybės ir jos įstaigų darbuotojams už sėkmingas iniciatyvas, įkvepiančias pastangas, veržlumą ir kasdienį rūpestingą darbą Vilniui ir vilniečiams.