„Šeimos slėnio“ direktorė: „Nepraraskime tikėjimo savo darbo reikšmingumu ir sėkme“ - Šeimos slėnis
4255
post-template-default,single,single-post,postid-4255,single-format-standard,acl-sitelinx,sitelinx-underline-important,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5219

„Šeimos slėnio“ direktorė: „Nepraraskime tikėjimo savo darbo reikšmingumu ir sėkme“

Mieli kolegos, socialiniai darbuotojai ir socialinių darbuotojų padėjėjai,

 

šiandien minint profesinę dieną visiems noriu palinkėti kantrybės, ištvermės, kūrybiškumo, nedalomo laiko asmeniniam gyvenimui ir naujų patirčių.

 

Prasminga socialinio darbuotojo profesija kasdien pasiūlo įvairių iššūkių ir skatina ugdyti save kaip asmenį ir profesionalą. Susidūrę su kiekviena nauja situacija stipriname lankstumo, reagavimo į stresą įgūdžius ir turime sau priminti apie besąlyginę atjautą bei meilę sunkiai sergančiam ar klystančiam žmogui.

 

Socialinio darbo atstovų kasdienybėje neigiamos emocijos dažnai nusveria teigiamas, nes turime pakelti nemenką bendravimo psichologinį krūvį, retai sulaukiame atgalinio ryšio. Visgi nepraraskime tikėjimo savo darbo reikšmingumu ir sėkme. Juk kuo mūsų visuomenė bus sveikesnė, tuo ji darniau funkcionuos ir visi būsime laimingesni.

 

Gražios šventės!

 

Renata Rimdžiuvienė,

Vilniaus miesto kompleksinių paslaugų centro „Šeimos slėnis“ direktorė